Tel: 36 (70) 408 6289, 36 (30) 466 4936

 

 

Gaspardo HS 6 sorközművelő kultivátor

Fix és hirdraulikusan csukható sorközművelő kultivátorok, kukoricához, cukorrépához, napraforgóhoz, szójához és zöldségekhez.

A Gaspardo HS sorközművelő kultivátorral a munkavégzés hatékonyabbá válik, mivel a 950 literes műtrágya tartálya egyszerre nagy terület megmunkálását teszi lehetővé. A 2,5 méteres szállítási szélesség megkönnyíti a parcellák közötti mozgást, hisz még a legszűkebb úton is elférünk vele. A kapák takarószövete megakadályozza a kiálló ágakba és tereptárgyakba való beakadást. A külső sorokra a műtrágyát levegő rásegítéssel juttathatjuk ki, ezzel is segítve az egyenletes műtrágya kiszórást. A hidraulikusan csukható váz pedig a gépkezelő munkáját könnyíti meg.

A sorközművelő kultivátor használatának előnyei

  • Gyomirtás
  • Felső talajréteg feltörése, víz, levegő gazdálkodás javítása
  • A víz talajba jutásának elősegítése
  • Gyökérfejlődés elősegítése
  • Műtrágya gazdaságos és hatékony kijuttatása
  • Bakhátkészítés

MachineryGuide sorvezető rendszer

Mezőgazdasági sorvezetőkből mára már széles választék kínálkozik a piacon. A MachineryGuide az egyik első olyan sorvezető szoftver, amely Android operációs rendszerhez készült, így rendelkezik mindazokkal az előnyökkel, amelyekkel az androidos alkalmazások bírnak.

A MachineryGuide a legjobb megoldás azon gazdák számára, akik alacsony beruházási költségek mellett szeretnének hatékony sorvezető rendszerhez hozzájutni.

Az applikáció teljes verziója - az általunk kínált GPS-antennával - alkalmas precíziós földművelésre. Az antenna ingyenes GPS-korrekciókat használ.

A MachineryGuide segítségével mezőgazdasági földművelési munkáit magasabb hatásfokon végezheti, jelentős mértékben csökkentheti üzemanyag- és gépköltségeit, valamint műtrágya és növényvédőszer-kiadásait, hiszen az alkalmazás használatával elkerülhetőek az átfedések és területkihagyások.

Gaspardo Sirio/Campo vontatott permetező

SIRIO az ideális választás a kis méretű parcellákhoz: megfelelő autonomiával rendelkezik és kompakt. A családhoz tartozó 4 modell közül az alapmodell 1500 literes tartállyal rendelkezik: a súlyelosztáshoz optimális a tartály súlyát egy harmadik tengelyre terhelni, csökkentve ezzel a tömörítést. Ez a megoldás különösen hasznos a zöldségkertészetnél ahol különösen fontos a talajtömörítés megakadályozása.
A család minden tagját hidraulikus kocsis (függőleges) kompakt felfüggesztés jellemzi. 1000 mm mozgás a kisebb tartályoknál, 1400 mm a 2200 és 3200 literes típusoknál.
A függesztő hengerhez csatlakoztatott nitrogén-akkumulátor garantálja a szórókeret lengéscsillapítását. A különböző típusok között található kézi, elektromos vagy számítógépes vezérlésű (standard vagy ISOBUS-os). A légtömlőt az ALA500, 600 vagy 700 típusoknál 28m szélességig lehet telepíteni.

1. oldal / 3